Haziran

FİZİK – II DERSİ UZEM SINAVLARINA YÖNELİK DUYURU

Jfz

FİZİK – II DERSİ UZEM SINAVLARINA YÖNELİK DUYURU

FIZ 1002 Fizik – II dersi kapsamında UZEM üzerinden yapılacak sınavlarda, cevapların yazılacağı evrakların sisteme yüklenmesi sırasında olası sorunların önüne geçilmesi için derse kayıtlı öğrencilerin (I. ve II. Öğretim) aşağıdaki açıklamaları dikkate almaları önemle rica olunur:

• Öğrenciler, ilgili dersin sınavı başlamadan önce sınav için gerekli bütün materyalleri (kalem, silgi, uç, hesap makinesi vb.) hazır bulundurmalıdır.

• Sınav sorularının çözümü sonunda ilgili cevapların sisteme yüklenmesi için fotoğraf çekecek bir aygıtın (telefon veya fotoğraf makinesi) hazır bulundurulması gerekmektedir. Bu aygıt ile alınacak görüntülerin bilgisayara aktarımını sağlayacak bağlantı kablosu gibi ek materyal bulundurulmalıdır.

• Görüntülerin “pdf” formatına dönüştürülmesi ve sayfaların birleştirilerek tek dosya haline getirilmesi işlemleri için uygun yazılımlar bilgisayarda bulundurulmalıdır.

• Her bir sayfaya el yazısı ile öğrenci numarası ve adı-soyadı yazılmalıdır.

• Oluşturulan dosya adı sırasıyla öğrencinin okuduğu bölüm-öğrenci numarası ve adı-soyadı şeklinde oluşturulmalıdır.

Bölüm Başkanlığı

10.06.2020